Щипка сол,шепа захар и 100 грама любов...от Ралица Маринова
понеделник, 1 септември 2014 г.
Пита на два етажа
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.703467166378011.1073741940.619410704783658&type=3
Правим две питки с размер 30 см. голямата и 15 см. малката.
За крачета оплитаме четири плитки с размер около 10 см. или по желание и повече,втасват,мажем с разбит с 2 с.л. олио и 2 с.л. пр. мляко жълтък,поръсваме семена и печем. След като изстинат в тях забождаме дървени шишчета. Шишчетата забождаме в четирите страни на питката,трябва да са леко скосени и отгоре набождаме малката питка. Украсяваме по желание,може с цветя,които се изсушават предварително на 100 градуса във фурната.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар